Despre Școala Sf. Gheorghe Rădăuți

Academia

Suntem un centru de limbă engleză pentru copii cu vârstele cuprinse între 3 și 12 ani. Oferim lecții interactive, distractive și dinamice croite în funcție de interesele, stilul de învățare și nivelul fiecăruia dintre elevi.

Orele se desfășoară într-un mediu plăcut și profesional dotat cu table interactive, scaune individuale din piele cu măsuță dar și cu masă comună pentru preșcolari.

Copiii sunt încurajați și susținuți, iar ei adoră să lucreze în acest mediu dinamic și antrenant care îi motivează și determină să fie cei mai buni.

Comunicarea are loc în totalitate în limba engleză, ceea ce este valabil pentru toate categoriile de vârstă îmbunătățind considerabil capacitatea de exprimare și înțelegere a copiilor.

Misiune

Misiunea noastră este de a educa si forma copiii prin metode pozitive și active de învățare. Cei mici învață limba engleză în același mod în care dobândesc limba maternă – natural și fără efort.

Școala Sf. Gheorghe este un loc unde copii se simt în largul lor, în care învață să se exprime și să socializeze, să lucreze împreună spre un țel comun, să împartă și să se susțină reciproc.

Ce ne face unici

Unicitatea o constă în faptul că cei mici învață engleza cu profesori nativi din toate țările vorbitoare de limbă engleză. Astfel, prin profesorii noștri ei accesează cultura dar și experiența vastă pe care o au în munca cu copiii. Copiii prind accentul, ușurința în vorbire și naturalețea în exprimare pe care
aceștia o au fără nici un efort, doar prin expunerea constantă la modul lor de vorbire.

Metodologie și plan de studiu

Grupurile

  • Testare gratuită
  • 10 nivele de la începători la avansați
  • Grupuri de elevi de aceeași vârstă și nivel lingvistic
  • Maxim 8 elevi în grupurile de pre-școlari și maxim 10 în cele de școlari
  • Curriculum special creat pentru fiecare categorie de vârstă și nivel

Orele

  • Distractive, comunicative și dinamice folosind cele mai noi metodologii în predarea limbii engleze.
  • Învață să scrii, citești, vorbești și să asculți în limba engleză cu un puternic accent pe comunicare orală și pronunție.
  • Sistem de învățare a limbii engleze bazat pe același sistem în care copiii dobândesc limba maternă

Tehnologie

Îmbinăm metodele clasice de ascultare-repetiție, scriere, încercuire, cu cele moderne cu ajutorul tablelor interactive și accesului la internet. In funcție de nivel, folosim video-uri, cântece, documentare scurte pentru a crea interes și a introduce anumite tematici, puncte gramaticale sau texte.

Fiecare manual vine cu două aplicații pe care pot lucra copiii acasă dar și cu un software pentru tabla interactivă care ne dă acces la o varietate de exerciții create special ca și suport pentru manual. Sunt exerciții de sortare, combinare, ordonare, ascultare, alegere și așa mai departe.

Putem desena, sublinia, mări, accesa resurse extra de silabisire, scriere sau citire.

Excelent raport preț-calitate

Abonamentul full-practice este de opt ore lunare, două în fiecare săptămână. Curricula este structurată pe zece capitole, aproximativ unul pe lună.  Fiecare capitol se folosește de capitolul anterior ca o bază pe care adaugă ceva nou și conține elemente de gramatică, vocabular, scriere, citire, ascultare și vobire toate imbinate printr-o tematică comună. La final de capitol copiii susțin un level test pentru a avea evidența progresului făcut cât și end-of-year test la final de an.

×