Cursuri an școlar

CURSURI PENTRU COPII

Cursurile sunt împărțite pe categorii de vârstă și nivel lingvistic. Înaintea începerii, fiecare copil va fi testat în prealabil pentru a putea fi plasat în grupul potrivit, dar și atent monitorizat pe parcursul anului școlar.

La toate nivelurile și categoriile de vârstă începând cu clasa 0, lucrăm cele patru abilități de scriere, citire, ascultare, vorbire cât și vaste elemente de gramatică și vocabular toate conectate printr-o tematică comună.

Copiii de grădiniță au o abordare specifică, cu multe jocuri și activități. Ei învață prin imersiune dar si prin ascultare-repetiție limbajul de clasă (ce vor, ce au nevoie, saluturile, cum se simt, etc) dar și
multe noțiuni de vocabular și expresii.

Preșcolari 3-4 ani

Cei mici învață prin integrarea totală într-un mediu în care se vorbește doar limba engleză, ei absorbând lexicul în mod natural prin joc, povești, activități de lucru manual, ascultare si repetiție.

De asemenea le sunt îmbunătățite considerabil abilitățile motrice și de control al creionului astfel încât devin mai independenți și vor fi mult mai bine pregătiți pentru școală.

De la cuvinte izolate la propoziții complexe (subiect, verb, articol, trei adjective, substantiv) în câteva luni!

Aici deja copii învață să lucreze împreună, să formuleze și să răspundă la întrebări, să exprime cum se simt, să descrie animale, să exprime abilități și inabilități și multe alte funcții ale limbii engleze pe care și le însușesc printr-o varietate de activități interactive și foarte distractive.

Preșcolari 5-6 ani

Pe lângă activitățile de ascultare – repetiție, jocuri, povești și jocuri de rol această categorie de vârstă, având deja abilități bine dezvoltate au și activități de trasare și scriere, silabisire și ascultare.

Lucrează mult mai independent, comunicând într-un mediu controlat dar fără să aibă mereu nevoie de ajutorul unui adult.

Lexicul și în special structurile țintă sunt introduse și prezentate pe înțelesul copiilor prin activități specifice vârstei ce le trezesc curiozitatea și interesul. Deopotrivă, prin joc lexicul este revizuit și memorat în mod plăcut și fără efort.

La 7 ani învață și folosesc un limbaj mult mai variat, structuri complexe și variate.

Competiții, jocuri, premii și multă voie bună îi țin pe elevi atenți și motivați.

Participând în mod activ la fiecare lecție ei învață într-un mod plăcut și facil. Copii interacționează foarte bine iar folosind limba in mod real si constant devin comunicatori independenți într-un timp foarte scurt.

PREGĂTIRE CAMBRIDGE

Examenele Cambridge sunt examene de limbă engleză dedicate vorbitorilor non-nativi. Este un certificat recunoscut international și acceptat de școli, universități și companii din toată lumea. Este un examen respectat și cerut la nivelul Uniunii Europene.

Examenele sunt împărțite pe șase nivele, ce corespund cu Cadrul European Comun de Referință pentru limbi străine. Acest cadru de referință evaluează și compară competențele de ascultare, citire, exprimare orală și scrisă în Europa.

EXAMEN C.E.C.R. VÂRSTĂ
STARTERS 7-12 ani
MOVERS A1 7-12 ani
FLYERS A2 7-12 ani
KET A2 tineri și adulți
PET B1 tineri și adulți
FCE B2 tineri și adulți
CAE C1 Adulți
CPE C2 Adulți

Cu ce mă ajută examenul?

  •  Copiii se familiarizează cu formatul și structura examenului, și văd în mod concret rezultatul
    muncii lor.
  • Elevii care termină clasa IV-a cu nivelul A1/A2 se pot înscrie clasa V-a pe locurile de engleză intensiv.
  •  Cerificatul B1/B2 echivalează examenul de engleză din cadrul examenului de Bacalaureat.
  • Elevii cu cerificatul B1/B2 au mai multe șanse să fie acceptați în programele ERASMUS și să studieze la înstituții de învățământ din cadrul țărilor membre uniunii europene.
  • First Certificate (B2) este recunoscut ca și probă de nivel lingvistic de către multe universități britanice.

Oferim cursuri specifice dedicate pregătirii pentru a susține examenele de nivel.
La St. George’s School of English evaluăm constant elevii și recomandăm cursul potrivit.
Recomandăm înscrierea în examen doar atunci când știm că elevii sunt pregătiți.