Echipa noastră

Emilia Prelipcean

Director of Studies

BA Journalism, CELTA Cambridge, TKT Module 1

Emilia și-a început cariera în 2014 și de atunci a predat în Regatul Unit, Malaezia, Mexic, Spania și România. A lucrat cu elevi de toate vârstele și toate nivelele lingvistice. A dezvoltat programa pentru copii de 3 – 6 ani astfel încât, deși sunt foarte mici, orele se desfășoară exclusiv în limba engleză, au un ritm și o structura potrivită vârstei lor fragede iar progresul este rapid și notabil. Specialist în examenele Cambridge, a pregătit sute de elevi să promoveze cu succes.

Lyndelle Chan

English Teacher

Bachelor of Primary Education and Arts, Monash University Melbourne, Australia; Certificat TEFL

Lyndelle este din Australia și are o vastă experiență cu copii de toate vârstele dar și cu adulți. A predat limba engleză atât ca și limbă maternă dar și ca și limbă străină în țări precum Polonia sau Mexic.

A dezvoltat și folosește diferite metodologii în funcție de nevoile fiecărui grup iar la baza fiecărei ore stă empatia față de învățăcei și grija ca fiecare să se simtă inclus și susținut.

Amy Strydom

English Teacher

Pen Foster Highschool, Certificat TEFL South Africa

Amy este din Africa de Sud și este o profesoară cu trei ani de experiență în predarea limbii engleze ca și limbă străină. Deține certificatul TEFL emis de TEFL Africa de Sud și are experiență extensivă la clasă datorită muncii de voluntariat pe care a depus-o.

Dedicată creării unei dinamici pozitive și a unui mediu de învățare propice pentru toți elevii, predă cu pasiune și interes.

×